geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes om zelf te maken

gratis geboortekaartGeboortekaartjes zijn er in alle soorten en maten en varianten maar één ding is zeker... het wordt een zoon of een dochter. ;-) Hieronder zie je alle babykaartjes bij elkaar. Kies jouw favoriete geboortekaartje en ga direct aan de slag. Je kunt ze allemaal zelf maken en direct online bestellen. Weet je nog niet het geslacht van je kindje? Ontwerp alvast verschillende geboortekaarten en sla die op in je account. Zo kan je snel je geboortekaarten bestellen na de geboorte.

  • Unieke ontwerpen, alleen hier verkrijgbaar
  • Gratis drukproef van je ontwerp
  • Voor 12:00 besteld, vandaag gedrukt en verzonden
  • Geen logo achterop je geboortekaartje

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd
Wordt het een jongen of een meisje ?
De geboortekaartjes trends van dit jaar

Welke stijl heeft je voorkeur?

De mooiste kaarten voor een jongen

De toekomst bepalen voor jouw zoon is lastig. Astronaut, topsporter, dierenverzorger of politieagent wie weet wat jouw zoon ooit voor baan zal krijgen. Wat je wel kan bepalen is zijn geboortekaartje. Wij hebben geboortekaartjes jongen in verschillende vormen en stijlen. Denk aan super hippe, modern geometrische of beestachtige geboortekaartjes. Ben je het nog niet helemaal eens met het ontwerp? Geen probleem, je kan de kaarten zelf aanpassen met onze ontwerptool. Het aanpassen van kleuren, tekstenen illustraties is nu een fluitje van een cent. Misschien heeft het geboortekaartje toch nog invloed op je zoon zijn toekomst!

Lieve geboortekaartjes meisje

Niet elk meisje is hetzelfde. De een houdt van dieren en avontuur en de ander van bloemetjes en kroontjes. In onze collectie geboortekaartjes meisjes hebben we daarom veel verschillende stijlen kaarten. Denk aan super hippe, modern geometrische of beestachtige geboortekaartjes. Je kan de kaartjes zelf aanpassen met onze ontwerptool. Je kan met de ontwerptool de teksten, kleuren en illustraties aanpassen. Hierdoor maak je je eigen unieke geboortekaartje voor jouw prachtige dochter. En hup, snel op de post. Zo kan het avontuur beginnen van jouw dochter.

Hoe kan ik geboortekaarten bestellen?

Het bestellen van geboortekaartjes via Goedkope Geboortekaarten is erg gemakkelijk.
1. Kies een geboortekaartje uit een van onze collecties op basis van de samenstelling van je gezin of stijl van de kaart.
2. Bekijk de kaart die je aanspreekt en klik op ‘Maak dit ontwerp’.
3. In de ontwerpmodule kun je items verplaatsen, tekst en illustraties toevoegen en de achtergrond aanpassen.
4. Als je klaar bent met je ontwerp klik je op ‘Bewaar’ of op de knop ‘Bestellen’.
5. Maak een account aan (indien je dit nog niet gedaan hebt) en bestel een gratis drukproef of het aantal kaarten dat je nodig hebt.