geboortekaartjes jongen

Geboortekaartjes jongen

Rennen, ravotten en stoere geboortekaartjes voor je zoon

Gefeliciteerd! Je bent zwanger van een jongen. Dat wordt heel veel blauwe muisjes inslaan voor de visite. Maar om iedereen over de vloer te laten komen om jouw prachtige wonder te laten zien, moeten ze wel weten dat jouw mannetje is geboren. Stuur daarom een geboortekaartje uit onze mooie collectie. We hebben de geboortekaartjes jongen in verschillende stijlen zoals hip, klassiek, stoer of met foto van jouw pasgeboren spruit.

gratis geboortekaartje
  • Unieke ontwerpen, alleen hier verkrijgbaar
  • Personaliseer je kaart met onze ontwerptool, verander foto’s, illustraties en tekst
  • Vooraf kosteloos een drukproef bestellen van je geboortekaartje
  • Voor 12:00 besteld, is vandaag gedrukt en verstuurd
  • Geen logo achterop je geboortekaartje

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd
Onze collectie geboortekaartjes voor een jongen

Alle unieke geboortekaarten voor jongens staan op deze overzichtelijke pagina. Ben je het niet helemaal eens met het ontwerp, pas hem dan aan met onze ontwerptool. Zo kan je de kleuren, teksten en illustraties aanpassen. Zodat je vol trots al je familie en vrienden een geboortekaartje kan sturen en over de vloer kan laten komen.
Kaart 1 tot 200 van 287 totaal
Pagina:
<<12

Geboortekaartjes jongen, stoer, hip en lief tegelijk

Stuur een jongens geboortekaartje waarmee je met trots dit mooie nieuws van de geboorte van jullie zoon kunt delen. Een babykaartje op de deurmat van al jouw vrienden, familie, buren en collega's, hoe bijzonder is dat. Natuurlijk wil je een ontwerp wat helemaal bij jullie samen en je pasgeboren zoontje past. Heb je een mooi jongenskaartje gezien? Pas deze dan eenvoudig aan met de online designtool. In een paar stappen heb je je geboortekaartje helemaal naar wens opgemaakt. Bestel dan gelijk een gratis drukproef zodat je vooraf vast het eindresultaat kunt zien. Voor 12:00 besteld, morgen in huis. 

Keuze uit vijf mooie papiersoorten en een gratis drukproef

Een mooie papiersoort is van belang om jouw ontwerp nog mooier uit te laten komen. We hebben maar liefst vijf papiersoort in ons assortiment waarop we jouw design kunnen drukken, stuk voor stuk mooi en stevig. Je kunt kiezen uit mat wit, gebroken wit, structuur, hoogglans en metallic. En gaat jouw keuze uit naar mat wit en naar een enkel geboortekaartje? Dan drukken we deze op wat dikker mat wit papier zodat ook dit extra stevig aanvoelt. Daarnaast geven we de eerste drukproef gratis. We drukken dan echt één exemplaar op de door jullie gekozen papiersoort. Wil je nadat je deze hebt ontvangen toch nog wat wijzigen? Dat kan, je kunt wijzigingen doorvoeren totdat je de werkelijke oplage hebt gedaan. Voor een extra drukproef vragen we een bijdrage van € 3,50.