De laatste nieuwtjes van goedkope geboortekaarten


Waar zijn we deze week mee bezig?

Op deze pagina plaatsen we regelmatig een nieuw bericht met de laatste nieuwtjes over onze geboortekaarten, de laatste trends en andere dingen die we graag met je willen delen. Je kan het zien als een soort blog met leuke items. Dus kom zeker nog eens terug, we houden je graag op de hoogte.

Dieren geboortekaartjes blijven populair
29-10-2020
Dieren geboortekaartjes blijven populair. Wel zijn de afgebeelde dieren in de loop van tijd flink veranderd. Vroeger zag je ooievaars, konijntjes en beertjes op een geboortekaartje, tegenwoordig zijn we olifanten, giraffen en vossen op een ontwerp staan.

Geboortekaartjes tot de maan en daar voorbij
24-10-2020
Zon, maan, aarde en sterren zijn echt in opmars. Hoe leuk is het om je babykamer met dit thema in te vullen. In onze collectie hebben diverse kaarten met hippe planeten, stoere sterren en een maan.

Geboortekaartjes met babykleertjes
18-10-2020
Geboortekaartjes met babykleertjes en speelgoed. Wij vinden deze trend perfect om de geboorte op een leuke manier aan te kondigen. Van lieve, kleine rompertjes tot schattige rammelaars en box mobiles, het past allemaal perfect op een geboortekaartje.

Wie is goedkope geboortekaarten?
13-10-2020
Bij goedkope geboortekaarten willen we graag mooie en hippe geboortekaartjes leveren voor een nette prijs. Een logo of copyright zul je ook niet achterop onze kaarten vinden. We snappen dat een geboortekaartje geen reclamezuil is.

geboortekaartje met babykledingfoto babyvoetjesgeboortekaartje met roze konijnquote liefde is