Dieren geboortekaartjes blijven populair

29-10-2020
geboortekaartje olifantDieren geboortekaartjes bestaan al tientallen jaren en blijven populair. Wel zijn de afgebeelde dieren en de tekenstijl in de loop van tijd flink veranderd. Vroeger zag je bijvoorbeeld veel ooievaars, konijntjes en beertjes op een geboortekaartje, tegenwoordig zijn we niet meer zo traditioneel en zien we olifanten, giraffen en vossen op een ontwerp staan. Je ziet dat de trends met dieren gelijk lopen aan de trends voor de babykamer. Dit jaar zie je vooral jungle en de onderwaterwereld in de babykamertjes, dat zie je dan ook op onze geboortekaartjes terug. Superleuk als je de baby-inrichting kan matchen met het geboortekaartje.

De leukste jungle dieren: giraf, zebra of toch een olifant?

Als je dan toch voor een lief diertje op het geboortekaartje voor je kindje wilt gaan dan heb je bij Goedkope Geboortekaarten een uitgebreide keuze. Je kunt kiezen uit diverse tekenstijlen en formaten, zowel enkel als dubbel. Dus voor iedereen is wel een passend babykaartje te vinden. Onze favoriet is dit vrolijke geboortekaartje met olifant en de naam in gekleurde letters. Daar worden wij helemaal blij van.
Waar wij ook helemaal achter staan, is de laatste nieuwe trend, namelijk geboortekaartjes met goudfolie. Geboortekaartjes met enkele items in foliedruk geven je design een mooie, luxe uitstraling. Bijvoorbeeld dit langwerpige exemplaar met de diverse jungledieren (olifanten, giraf en luipaard) in goudfolie maken dit kaartje toch net even iets specialer.

Walvis, octopus of toch een geboortekaartje met traditioneler diertje?

Ga jij toch meer voor het onderwaterthema? Dan is een walvis of een vrolijke octopus natuurlijk helemaal leuk. En het is weer eens wat anders dan de standaard ooievaar. Die hebben we natuurlijk ook in ons assortiment maar op dit moment gaat onze voorkeur toch uit naar wat andere diertjes. Dit lieve geboortekaartje met vos vinden wij perfect passen bij de herfst. Dus verwacht jij je kindje binnen twee maanden? Dan is dit een mooie optie. Houd jij eigenlijk helemaal niet van al die bijzondere dieren en wil je gewoon wel een ooievaar, konijn of beer of je kaart? Niet getreurd, geboortekaartjes met wat meer traditionelere dieren, hebben wij ook in ons assortiment. Neem snel een kijkje bij onze uitgebreide collectie geboortekaartjes dieren.
geboortekaartje walvisgeboortekaartje vosgeboortekaartje met roze konijn