Nieuwe geboortekaartjes in verschillende stijlen

25-02-2021
geboortekaartje retro autosDe lente staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor nieuwe dingen. In ons geval betekend dat wij weer druk in de weer zijn geweest met nieuwe geboortekaarten om onze collectie nog verder uit te breiden. De nieuwe ontwerpen lopen erg uit een. Van strak en minimalistisch tot vrolijke geïllustreerde dieren met een vintage look. Wij hebben het allemaal.

Vrolijke beestenboel

Dieren geboortekaartjes zijn al jaren erg populair. Alleen zijn de diertjes wat veranderd ten opzichte van een aantal jaar geleden. We hebben designs met wat klassiekere dieren zoals; konijntjes, ooievaars en beertjes. Maar ben je opzoek naar een moderner dier? Die hebben we ook, denk aan; olifantjes, giraffen en zeedieren. Ook staan de dieren niet meer statisch op een kaartje, maar zitten ze bijvoorbeeld op een fiets of zijn een toevoeging aan de typografie. Daarnaast kunnen ze ook als silhouet worden afgebeeld. Zie je het liever nog iets anders, we hebben ook hele leuk monoline illustraties met olifantjes en leeuwtjes.

Terug in de tijd

Naast onze dierenkaartjes hebben wij ook nieuwe klassieke geboortekaartjes met een vintage look. Zo hebben wij klassieke, waterverf illustraties van bijvoorbeeld retro auto’s maar ook met futuristische robots die vrolijk naar je zwaaien. Extra leuk als je de toekomst en het verleden wil laten samenkomen op een kaartje. De illustraties bestaan uit zachte, rustige kleuren. Op deze manier komt de vintage uitstraling extra mooi tot zijn recht.

Trendy minimalisme

Zijn jullie niet zo van de toeters en bellen? Ook dan kunnen jullie bij ons terecht voor een passend geboortekaartje. Zo hebben wij diverse designs die een echte “less is more” uitstraling hebben, maar toch erg leuk zijn om naar te kijken. Wat dacht je van een kaart die deels bedekt is met waterverf in de trendkleur “tidewater green” of liever een warme roest rode kleur. Of is een wit kaartje met gekleurde letters iets wat beter bij jullie past? Kortom er is genoeg keuze en alles is zelf aan te passen via onze handige designtool.