Geboortekaartjes met babykleertjes

18-10-2020
geboortekaartje meisje met babykleertjesWelke trend zien we nu steeds vaker terug? Juist, geboortekaartjes met babykleertjes, speelgoed en andere baby items. Wij vinden deze nieuwe trend perfect passen om de geboorte van jullie kindje op een leuke manier aan te kondigen. Van lieve, kleine rompertjes tot schattige rammelaars en box mobiles, het past allemaal perfect op een geboortekaartje.

Geboortekaartjes met babykleertjes

We hebben inmiddels diverse geboortekaartjes ontworpen in deze stijl met illustraties in zachte en trendy kleuren. Eigenlijk precies zoals je deze op dit moment ook in de winkels ziet hangen. Superleuk toch! Zo past jouw geboortekaartje perfect bij de inrichting van je babykamer en de kleertjes die je voor je kindje hebt gekocht. Voor de geboortekaartjes voor een meisje hebben we kleertjes in roze, roestrood en okergeel en bij de geboortekaartjes voor een jongen denk je al gauw aan zachtblauw, bruin en ook okergeel. Okergeel en zachtgroen zijn echt twee kleuren die zowel voor een jongen als meisje kunnen. Het hoeft tegenwoordig ook echt niet meer roze voor een meisje of blauw voor een jongen te zijn. Misschien moeten de beschuit met muisjes ook maar eens in meerdere kleuren gemaakt worden! Dat zou pas echt een feestje zijn. ;-)

Zelf je geboortekaartjes maken


Weet je al welk ontwerp je het leukste vindt? Wacht dan niet en ga direct aan de slag. Zelf je geboortekaartjes maken is superleuk om te doen. En met onze basisontwerpen ben je al een klein beetje op weg voor een mooi babykaartje. Open het mooiste ontwerp in onze designtool en pas de teksten aan, kleuren en lettertypes. Zo kun je de kaart eenvoudig personaliseren. Is de kaart helemaal naar wens? Bestel dan een drukpoef zodat je de kaart eerst in het echt kunt bewonderen. Is deze naar wens? Dan is het wachten totdat de kleine zich aandient. Open de kaart dan weer in de tool, vul de juiste geboortegegevens in en bestel je kaarten. Bestel je doordeweeks voor 12 uur, dan heb je je pakket de volgende dag al in huis.
geboortekaartje jongen met babykledinggeboortekaartje met box mobilegeboortekaartje met waslijn