Geboortekaartjes tot de maan en daar voorbij

24-10-2020
geboortekaartje met maan en sterrenZon, maan, aarde en sterren zijn echt in opmars. Hoe leuk is het om je babykamer met dit thema in te vullen. Ook op de geboortekaartjes zie je dat deze ontwerpen steeds populairder worden. In onze collectie hebben diverse kaarten met hippe planeten, stoere sterren en een maan. Dit thema gaat mooi samen met de warme kleuren als roestrood en roze of juiste koele kleuren als donkerblauw. Ons favoriete hemellichaam is de maan, hiermee hebben we dan ook de meeste ontwerpen.

Geboortekaartjes met een maan

Wat is het toch magisch, de maan... De maan is het meest populaire hemellichaam binnen ons zonnestelsel en fascineert ons eigenlijk al eeuwen lang. De maan draait om de aarde, en wordt daarbij steeds vanuit een andere richting door de zon verlicht. Daardoor zien wij hoe de maan in de loop van iets meer dan vier weken een cyclus doorloopt van Nieuwe Maan via Eerste Kwartier, Volle Maan en Laatste Kwartier tot de volgende Nieuwe Maan. Op onze geboortekaartjes wordt de maan meestal afgebeeld als sikkel ofwel wassende maan. Dit is de maan die komt na de nieuwe maan waarbij de maan nog niet zichtbaar is. De nieuwe maan staat vaak symbool voor de geboorte en de wassende maan voor groei. Dat past natuurlijk symbolisch mooi bij de geboorte en groei van jouw kindje. Dit donkerblauwe geboortekaartje met maan en sterren is onze favoriet.

Planeten, maan, sterren en de aarde

Naast kaartjes met een maan, hebben we ook een aantal kaartjes met daarop onze aardbol. Op deze kaartjes is te zien hoe jullie kleine avonturier met een knapzak boven op de wereld staat, helemaal klaar om de wereld te gaan ontdekken. Daarnaast is dit geboortekaartje met wereldbol ook erg leuk als jullie van (verre) reizen houden, zo'n detail maakt de kaart extra persoonlijk. Veel kaartjes van deze hemelse collectie bevatten foliedruk. Foliedruk maakt deze kaartjes dan ook extra magisch en laten de ontwerpen tot leven komen. Wij bieden zowel goud- als zilverfolie aan. Zo kan je in deze populaire collectie nog alle kanten op.
geboortekaartje roestrood met maangeboortekaartje met meisje op de wereldgeboortekaartje meisje met maan en sterren