Glanzend goudfolie op je geboortekaartje

02-02-2021
geboortekaartje goudfolie maantjeMisschien heb je ze al voorbij zien komen. Maar ook wij bieden alweer een tijdje schitterende geboortekaartjes met goudfolie aan. Deze speciale druktechniek bezorgt jouw geboortekaartje extra shine. Benieuwd naar deze collectie? In dit nieuwsbericht vertellen we je alles over onze stralende ontwerpen.

Ga voor goud op je geboortekaartje

Goudfolie was de trend van 2020. Deze glimmende geboortekaartjes waren immens populair. We verwachten dat dit voor 2021 niet anders zal zijn. Daarom zetten we onze goudfolie geboortekaartjes nog eens even goed in het zonnetje. Foliedruk zorgt voor een luxe afwerking in de kleur goud en zilver. Met een paar subtiele gouden accenten maak je jouw geboortekaartje net even wat specialer. Bijvoorbeeld bij het geboortekaartje met maan en sterren. Het gebruik van de donkerblauwe achtergrond matcht prachtige met de gouden sterren en maan. Tip, je kunt ook voor zilverfolie kiezen voor een wat stoerdere uitstraling.

Maak je eigen goudfolie geboortekaartje

In bijna elke categorie hebben we wel een mooi goudfolie ontwerp toegevoegd. Zo weten we zeker dat er voor iedereen wat wils is. De tropische geboortekaart met rij dieren valt erg in de smaak. Of wat dacht je van een botanisch geboortekaartje met goudkleurig initiaal. Wij kunnen ons ook heel goed voorstellen dat je op een van onze andere ontwerpen met goudfolie zou willen. Dat is zeker mogelijk. Neem even contact op met onze klantenservice en we zetten het kaartje voor je om.
roestrood geboortekaartje zonnetjezilverfolie geboortekaartje patroonbotanisch geboortekaartje initiaal