De trends van 2021 voor geboortekaartjes

27-01-2021
zeegroen geboortekaartje tweeluikBen jij in blijde verwachting? Dan ben je vast op zoek naar het leukste geboortekaartje voor jouw kindje. Het nieuwe jaar is begonnen en onze ontwerpers hebben een frisse collectie geboortekaartjes volgens de laatste mode gemaakt. Nieuwsgierig naar de laatste trends? Lees dan snel verder.

Minimalistisch mooie geboortekaartjes

Fans van minimalisme kunnen hun hart ophalen. Deze trend is natuurlijk nooit echt weggeweest. Maar na een bewogen jaar als 2020 is de behoefte aan rust ook terug te vinden in de laatste mode. Dit was dan ook een mooi uitgangspunt voor onze nieuwe collectie geboortekaartjes. De nieuwe ontwerpen hebben niet veel nodig om stijlvol en trendy te zijn. De focus ligt op de met zorg uitgekozen lettertypes. Hierdoor gaat alle aandacht direct naar de naam van je pasgeboren kindje. Ons favoriete minimalistische geboortekaartje is momenteel het tweeluik geboortekaartje met foto.

Geboortekaartjes in de trendkleuren

Twee opvallende kleuren doen dit jaar hun intrede. De mysterieuze zeegroene kleur 'tidewater green' sprak ons meteen aan. Het is net even iets anders dan de tropische kleur groen. √Čn deze kleur matcht schitterend met goud. Met het goudfolie geboortekaartje met maan en sterren heb jij dan ook zeker weten het hipste ontwerp van het moment. Ben je in verwachting van een dochter en vind je zeegroen net iets te donker, maar wil je wel graag een trendkleur? Dan is terracotta echt wat voor jou! Onze nieuwe collectie heeft genoeg stijlvolle ontwerpen met deze stoere kleur.

Het kan natuurlijk zo zijn dat deze kleuren wat te heftig voor je zijn. Misschien is de kleur Brave Ground iets voor jou. Deze kalme, bruine tint met warme uitstraling is mooi voor in de kinderkamer, maar past ook perfect op geboortekaartjes. Wil je zelf aan de slag met deze mooie kleur? Gebruik dan de kleurcode #A3917B voor een mooie warme tint.
roestrood geboortekaartjegoudfolie geboortekaartje maansilhouet geboortekaartje braveground