Wie is goedkope geboortekaarten?

13-10-2020
geboortekaartje met roestrode stippenGefeliciteerd, jullie zijn in blijde verwachting van een kindje! Wat een spannende tijd hebben jullie voor de boeg, kinderkamer inrichten, kleertjes kopen, kinderwagens testen, er komt vast een hoop op jullie af. En als de kleine eenmaal geboren is, wil je dit natuurlijk graag zo snel mogelijk wereldkundig maken. Dat zit wel goed met onze geboortekaartjes. Bij goedkope geboortekaarten ontwerpen we hippe geboortekaartjes volgens de laatste nieuwe trends. Wekelijks zullen we op een trend inzoomen of ander nieuwtje bespreken dus houd onze nieuwsberichtjes goed in de gaten. Allereerst zullen we iets over onszelf vertellen.

geboortekaartje met regenboogGoedkope geboortekaarten, de naam zegt het al

Bij goedkope geboortekaarten willen we graag mooie en hippe geboortekaartjes leveren voor een nette prijs. Natuurlijk doen we dit niet helemaal voor niks maar je hoeft bij ons ook niet de hoofdprijs te betalen. We doen ook niet aan acties of kortingen, de prijzen die we voor onze producten vragen, daar staan we ook helemaal achter. Een logo of copyright zul je ook niet achterop onze kaarten vinden, ondanks dat we best trots zijn op onze ontwerpen. We snappen dat een geboortekaartje geen reclamezuil is. Alle geboortekaartjes kun je zelf bewerken met onze online designtool. Dus je kunt bij een ontwerp zelf de tekst, kleuren, lettertypes en vaak ook de illustraties of achtergronden aanpassen. Superleuk om te doen!

geboortekaartje met vosjeWat kun je verder van ons verwachten?

We kunnen alle kaarten drukken op vijf verschillende papiersoorten; gebroken wit, mat wit, hoogglans, metallic of structuur papier. Dus voor ieder wat wils. Bestel je op werkdagen voor 12 uur? Dan worden de kaarten en/of enveloppen diezelfde middag nog verzonden. Negen van de tien keer heb je ze dan de dag erna in huis. Alleen de geboortekaartjes met goudfolie duren een dag langer. Wil je eerst eens een kaartje in het echt zien? We geven de 1e drukproef gratis, je kan dan kiezen uit één van de papiersoorten. Heb je vragen over je ontwerp of een pakket? Dan staat onze klantenservice van maandag t/m vrijdag van 09 tot 17 uur voor je klaar. Je kunt ze bereiken op 010-2131415 of via het contactformulier.