Werkwijze

Bij Goedkope Geboortekaarten kan je met behulp van een online ontwerptool zelf je geboortekaartjes maken en direct bestellen. De ontwerptool biedt een ruim scala aan lettertypes, kleuren en illustraties waarmee je je geboortekaartje nog leuker kunt maken.

Stap 1: Kies het leukste geboortekaartje

Het beginpunt is meestal het kiezen van een geboortekaartje dat het meest aan je wensen voldoet. Blader rustig door alle kaartjes heen en maak je keuze. Door op een kaart te klikken krijg je de voor-, binnen- en achterkant van de kaart te zien. Keuze gemaakt? Druk dan op de knop: 'Maak deze kaart'. Hierdoor wordt de ontwerptool gestart en jouw geselecteerde kaart geladen. Je kunt je eigen kaart gaan maken.

Stap 2: Pas het geboortekaartje naar wens aan

Binnen de ontwerptool kan je vervolgens je kaart gaan bewerken: teksten veranderen, blokken verplaatsen, achtergrond kiezen, foto toevoegen, etc. Gebruik de knoppen 'Buitenkant' en 'Binnenkant"' om je veranderingen in die zijdes aan te brengen. Tevreden? Druk dan op het disk icoon om je ontwerp op te slaan.

Stap 3: Bewaar je geboortekaartje onder je eigen account

Je ontwerp opslaan kan alleen als je een account aanmaakt. Mocht je dat nog niet gedaan hebben dan is dit een goed moment. Je wordt automatisch naar een inlogscherm geleid. Nog geen account? Dan kan je die ook vanuit dat scherm aanmaken. Je ontwerp is nu opgeslagen onder je eigen persoonlijke account. Je kunt het ten alle tijde weer oproepen om er later verder aan te werken.

Stap 4: Vraag een drukproef aan

Natuurlijk wil je nu weten hoe het kaartje er uiteindelijk uit gaan zien. Dat kan prima door een drukproef te bestellen. Open je kaart en druk op de knop 'bestel'. Je komt nu in het bestelmenu terecht. Selecteer de optie ‘Drukproef’ (één kaart), kies een papiersoort en envelop kleur en druk op de knop 'verder'. Is dit je eerste drukproef? Voeg dan de code GP182 in bij 'kortingscode inwisselen' en de eerste drukproef krijg je van ons. Na afronden van de bestelling word je proefdruk binnen enkele dagen naar je toe gestuurd.

Stap 5: De baby is geboren! Bestel je geboortekaartjes

Ja, nu is het echt zover. De echte gegevens moeten worden ingevuld in je kaart. Alle gegevens bij de hand? Geboortedatum, geboortetijd, gewicht, lengte en eventueel nog andere teksten? Log in op je account en open je ontwerp. Vul de gegevens in je kaart* en klik weer op 'bestel'. Je kunt nu kaarten met of zonder enveloppen bestellen. Doe je dit op ma t/m vr voor 12 uur? Dan worden ze nog diezelfde middag gedrukt en verzonden en meestal heb je het pakket dan de volgende dag al in huis.

*Tip: laat iemand anders de kaart controleren. Vaak zie je zelf de fouten niet zo snel.